Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i dla tego powstały te oto rolady, z farszem który pozostał mi z przygotowanych wcześniej gołąbków.
praska do czosnku, nóż, tłuczek, folia ,nitka kuchenna, patelnia,
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 212
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2637
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 225
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 212
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2637
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 225
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Składniki
Mięso myjemy, osuszamy a następnie kroimy na płaty. Płaty rozbijamy przez folię spożywczą, każdy płat smarujemy musztardą, nakładamy farsz gołąbkowy ,na farsz układamy paski ogórka kiszonego. Następnie zwijamy w rolady, obwiązujemy nitką kuchenną i smażymy do miękkości na maśle klarownym. Po usmażeniu z powstałego podczas pieczenia płynu przygotowujemy sos. Podajemy do drugiego dania. Farsz gołąbkowy; Mięso wkładamy do miski dodajemy przyprawy, przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko ugotowany ryż i kaszę. Pieczarki obieramy, kroimy w pół plastry, podsmażamy na oleju razem z obraną , pokrojoną cebulą. Po podsmażeniu i wystudzeniu dodajemy do mięsa i mieszamy do połączenia składników. Czas przygotowania 60 minut + czas pieczenia.