Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe danie na pyszny obiad.
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8383
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 50
Sałatka brokułowa z jajkiem należy do moich ulubionych wielkanocnych dań. Jes...
Odsłon: 185
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 108
Szybka i prosta babka marmurkowa , z tego przepisu babka zawsze się udaje i p...
Odsłon: 8383
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 50
Sałatka brokułowa z jajkiem należy do moich ulubionych wielkanocnych dań. Jes...
Odsłon: 185
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 108
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć, pokroić w plastry i obsmażyć na oleju razem z pokrojoną cebulą. Potrawę przełożyć do rondla, przyprawić do smaku, zalać bulionem i dusić na wolnym ogniu około 30 minut. Pieczarki dokładnie oczyścić, pokroić i obsmażyć na maśle. Jabłka obrać, zetrzeć na grubej tarce i wymieszać z pieczarkami i smażyć około 5 minut. Następnie oprószyć pieprzem i solą do smaku, zaprawić śmietaną, przełożyć do rondla z mięsem, dusić około 10 minut, posypać natka pietruszki. Możemy podawać potrawę z pieczywem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Dania główne
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Dania główne
Żeberka pieczone
Dania główne
Makaron orzo z pieczarkami
Filet z kurczaka na świąteczny stół
Wyborny filet z kurczaka na wielkanocny stół. polecam ten przepis.
Odsłon: 94
szponder wołowy duszony w czerwonym winie
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 50