Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1442
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2355
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4442
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1442
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 386
Składniki
Mięso pokroić w plastry ,lekko rozbić,posypać solą i pieprzem,otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
Na pozostałym tłuszczu zrumienic cebulę i przełozyc do garnka z mięsem,podlac wodą lub bulionem,dodac pokrojoną marchew i dusić pod przykryciem ok. 15-20 minut,wlac wino
Gdy mięso bedzie prawie miekkie dodać koncentrat,paprykę,chilli i odrobine cukru
Na koniec wlać śmietanę,zagotować.Jesli ktos chce mozna sos zageścić mąką rozmieszaną z mlekiem
podawać z makaronem,ziemniakami i sałatą w sosie vinegret