Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co roku szukamy pomysłów na dania Wigilijne, proponuję przygotować rybę ze śmietaną i sosem pieczarkowym. Smak tej ryby rozpływa się w ustach. Gdy raz posmakujesz, będziesz prosić o dokładkę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5616
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4803
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 823
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 659
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5616
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 577
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4803
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1021
Składniki
1. Rybę kroję na mniejsze kawałki, doprawiam solą oraz przyprawą do ryby. Obtaczam w mące i smażę na rozgrzanym oleju z każdej strony. Po usmażeniu układam na dnie naczynia żaroodpornego.
2. Cebulę obieram, kroję w krążki i smażę na rozgrzanym oleju około dziesięciu minut. Cebulę układam na rybie
3. Pieczarki myję, kroję w plasterki i również smażę na rozgrzanym oleju. Doprawiam pieprzem oraz solą. Pod koniec smażenia wlewam śmietanę i gotuję do chwili zagotowania. Grzyby układam na cebuli.
4. Piekę 20 minut w rozgrzanym piekarniku w 180°C pod przykryciem. 5. Ryba gotowa. 6. Smacznego.