Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie i aromatyczne mięso
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12078
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6861
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5634
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 197
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4449
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12078
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6861
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5634
Składniki
1. mięso pokroić w plastry, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju, dodać łyżkę sosu sojowego i liść laurowy, podlać niewielką ilością gorącej wody, dusić pod przykryciem (w razie konieczności podlewać gorącą wodą), 2. warzywa obrać, pokroić w plastry, dodać do mięsa kiedy będzie na półmiękkie, doprawić solą i pieprzem, dusić do miękkości, najlepsze z gotowanymi ziemniakami smacznego