Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
mięciutkie i aromatyczne mięso
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2235
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 21
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2235
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Składniki
1. mięso pokroić w plastry, podsmażyć na niewielkiej ilości oleju, dodać łyżkę sosu sojowego i liść laurowy, podlać niewielką ilością gorącej wody, dusić pod przykryciem (w razie konieczności podlewać gorącą wodą), 2. warzywa obrać, pokroić w plastry, dodać do mięsa kiedy będzie na półmiękkie, doprawić solą i pieprzem, dusić do miękkości, najlepsze z gotowanymi ziemniakami smacznego