Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekki i aromatyczny gulasz wołowy, pieczony w dużej ilości warzyw na czerwonym winie:)
Przepis ten dostałam dawno temu od mojej przyjaciółki i muszę powiedzieć, że...
Odsłon: 20655
Przepis dnia
Na tłusty czwartej proponujemy pyszne pączki z mniejszą liczbą kalorii! Odchu...
Odsłon: 16864
Co dziś macie na obiad przy niedzieli ? U nas karkówka w jednej przyprawie pi...
Odsłon: 25263
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 282
Pyszne, kruchutkie, ciasteczka kakaowe, na święta będą wyjątkowe. Jeśli wałek...
Odsłon: 282
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Olej rozgrzewamy. Mięso obsmażamy do zrumienienia. Warzywa myjemy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przekładamy podsmażone mięso, dodajemy warzywa, pokrojony w plasterki czosnek, rozmaryn, kmin rzymski oraz pieprz i sól. Zalać winem i włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika.
Piec około 2,5 godziny, co jakiś czas mieszając. Pod koniec możemy doprawić jeszcze do smaku pieprzem i solą. Podajemy z ugotowaną kaszą. Smacznego:)
Przepisy Dania główne
Dania główne
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Dania główne
Tarta wielkanocna
Dania główne
Rolada serowa
Dania główne
Królik w sosie winno chrzanowym
Kotlety z wędzonej ryby. Zapomniany przepis.
Witajcie . W tym krótkim materiale chciałbym wam zaprezentować zapomniany spo...
Odsłon: 36
Tarta wielkanocna
Wielkanoc to czas pasztetów, pieczeni, wędlin…Zastanawiasz się, jak urozmaici...
Odsłon: 1523