Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, lekki i aromatyczny gulasz wołowy, pieczony w dużej ilości warzyw na czerwonym winie:)
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33168
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9705
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 928
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33168
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9705
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2185
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4182
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 928
Składniki
Mięso kroimy w kostkę. Olej rozgrzewamy. Mięso obsmażamy do zrumienienia. Warzywa myjemy i kroimy w kostkę. Do naczynia żaroodpornego przekładamy podsmażone mięso, dodajemy warzywa, pokrojony w plasterki czosnek, rozmaryn, kmin rzymski oraz pieprz i sól. Zalać winem i włożyć do nagrzanego do 180 stopni piekarnika.
Piec około 2,5 godziny, co jakiś czas mieszając. Pod koniec możemy doprawić jeszcze do smaku pieprzem i solą. Podajemy z ugotowaną kaszą. Smacznego:)