Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 225
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 367
Składniki
1.wołowinę umyć, pokroić w plastry, obsmażyć na tłuszczu, przełożyć do rondla, podsmażyć cebulę i pokrojone warzywa, 2. mięso i warzywa podlać wodą, dodać przyprawy, dusić na małym ogniu do miękkości, smakosze mogą wlać 1/2 szkl czerwonego wina, 3. podawać z ziemniakami i sałatką z pomidorów i ogórków, smacznego