Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2390
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6551
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 2390
Placki warzywne z piekarnika to lekkie, wiosenne placki, idealne na odchudzan...
Odsłon: 6551
Składniki
1.wołowinę umyć, pokroić w plastry, obsmażyć na tłuszczu, przełożyć do rondla, podsmażyć cebulę i pokrojone warzywa, 2. mięso i warzywa podlać wodą, dodać przyprawy, dusić na małym ogniu do miękkości, smakosze mogą wlać 1/2 szkl czerwonego wina, 3. podawać z ziemniakami i sałatką z pomidorów i ogórków, smacznego