Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski owinięte w aromatycznym boczku, podane z sosem pieczarkowym, które idealnie pasują na różne uroczystość, święta.
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1702
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18586
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6362
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1146
Lubisz przepisy na ciasta, które można odmierzyć za pomocą łyżki? Jeśli tak,...
Odsłon: 1702
Kopytka jaglane z pomidorowym sosem to świetny pomysł na codzienny obiad. Wyc...
Odsłon: 18586
Kto nie lubi tradycyjnej sałatki jarzynowej? Tym razem proponujemy trochę inn...
Odsłon: 6362
Faworki z piwem są maksymalnie proste i powstają wyłącznie z 3 składników! Wy...
Odsłon: 1146
Składniki
1. Każdą białą kiełbasę owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C. Po upieczeniu każdą kiełbasę kroję na trzy części.
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Smażę około 10 minut i wsypuję cząber, kolendrę, pieprz oraz sól. 3. Następnie do grzybów wlewam bulion rosołowy oraz śmietanę. Dwie minutki gotuję.
4. Sos z pieczarkami wykładam na dno naczynia i układam pokrojone kiełbaski. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.