Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbaski owinięte w aromatycznym boczku, podane z sosem pieczarkowym, które idealnie pasują na różne uroczystość, święta.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19211
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13017
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1651
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232083
Składniki
1. Każdą białą kiełbasę owijam boczkiem, układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i piekę 30 minut w 180°C. Po upieczeniu każdą kiełbasę kroję na trzy części.
2. Cebulę obieram, drobno kroję, smażę na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Smażę około 10 minut i wsypuję cząber, kolendrę, pieprz oraz sól. 3. Następnie do grzybów wlewam bulion rosołowy oraz śmietanę. Dwie minutki gotuję.
4. Sos z pieczarkami wykładam na dno naczynia i układam pokrojone kiełbaski. 5. Danie gotowe. 6. Smacznego.