Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na słono – z pieczarkami i szpinakiem zapiekane z sosem śmietankowym.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 135
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4139
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 70
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1447
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 135
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4139
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 70
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1447
Składniki
Podane składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć. Na maśle usmażyć szpinak, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Pieczarki wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku. Naleśniki zwijać z przygotowanym farszem, układać w formie do pieczenia. Śmietanę wymieszać z częścią startego sera, przyprawić, polać naleśniki i posypać resztą sera. Piec w temperaturze 180st ok 20min. Smacznego!