Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na słono – z pieczarkami i szpinakiem zapiekane z sosem śmietankowym.
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 326
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Podane składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć. Na maśle usmażyć szpinak, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Pieczarki wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku. Naleśniki zwijać z przygotowanym farszem, układać w formie do pieczenia. Śmietanę wymieszać z częścią startego sera, przyprawić, polać naleśniki i posypać resztą sera. Piec w temperaturze 180st ok 20min. Smacznego!