Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki na słono – z pieczarkami i szpinakiem zapiekane z sosem śmietankowym.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13482
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 607
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2825
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Podane składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć. Na maśle usmażyć szpinak, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową. Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć. Pieczarki wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku. Naleśniki zwijać z przygotowanym farszem, układać w formie do pieczenia. Śmietanę wymieszać z częścią startego sera, przyprawić, polać naleśniki i posypać resztą sera. Piec w temperaturze 180st ok 20min. Smacznego!