Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 77 Ocena: 824
Dodano: 31.01.2018
Odsłon: 1208
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Podane składniki na ciasto naleśnikowe wymieszać za pomocą miksera, następnie usmażyć.
Na maśle usmażyć szpinak, przyprawić solą, pieprzem, gałką muszkatołową.
Pieczarki umyć, obrać pokroić w plasterki i usmażyć.
Pieczarki wymieszać ze szpinakiem, doprawić do smaku.
Naleśniki zwijać z przygotowanym farszem, układać w formie do pieczenia.
Śmietanę wymieszać z częścią startego sera, przyprawić, polać naleśniki i posypać resztą sera. Piec w temperaturze 180st ok 20min.
Smacznego!
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Dolcevita-in-my-kitchen 05 lutego 2018Zgłoś do usunięcia
Pycha, niebo w gebie :-)0 Kto głosował? | Odpowiedz

Maudie 31 stycznia 2018Zgłoś do usunięcia
Z takim nadzieniem mogę jeść codziennie:)0 Kto głosował? | Odpowiedz