Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki dośc często goszczą na naszych stołach.Robimy je z kurczaka,wołowiny,wieprzowiny,ryb i z farszem ,oczywiście takim jaki lubimy.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2019
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1204
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2325
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2019
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1204
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2325
Składniki
plastry mięsa rozbić ,przyprawić solą i pieprzem,kazdy plaster posmarowac musztardą i nakładac na mięso kiełbasę ogórek,boczek,chleb i drobno pokrojona cebulę,mieso zwinąc w ruloniki ,spiąc wykałaczką lub związac biała nitką
na gorącym tłuszczu podsmażyc roladki na rumiano i przełożyć razem z tłuszczem do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika,piec pod przykryciem około godzinyco jakiś czas podlewając bulionem
wywar,który powstał w trakcie pieczenia zagęścic mąką i kwaśną smietaną,sos przecedzić i polac nim roladki lub podac oddzielnie
roladki doskonale smakuja z sałatką z buraków