Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki dośc często goszczą na naszych stołach.Robimy je z kurczaka,wołowiny,wieprzowiny,ryb i z farszem ,oczywiście takim jaki lubimy.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 178
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 320
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 837
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 178
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3938
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 320
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 837
Składniki
plastry mięsa rozbić ,przyprawić solą i pieprzem,kazdy plaster posmarowac musztardą i nakładac na mięso kiełbasę ogórek,boczek,chleb i drobno pokrojona cebulę,mieso zwinąc w ruloniki ,spiąc wykałaczką lub związac biała nitką
na gorącym tłuszczu podsmażyc roladki na rumiano i przełożyć razem z tłuszczem do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika,piec pod przykryciem około godzinyco jakiś czas podlewając bulionem
wywar,który powstał w trakcie pieczenia zagęścic mąką i kwaśną smietaną,sos przecedzić i polac nim roladki lub podac oddzielnie
roladki doskonale smakuja z sałatką z buraków