Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki dośc często goszczą na naszych stołach.Robimy je z kurczaka,wołowiny,wieprzowiny,ryb i z farszem ,oczywiście takim jaki lubimy.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6970
Polecam.
Odsłon: 122
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5284
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2425
Składniki
plastry mięsa rozbić ,przyprawić solą i pieprzem,kazdy plaster posmarowac musztardą i nakładac na mięso kiełbasę ogórek,boczek,chleb i drobno pokrojona cebulę,mieso zwinąc w ruloniki ,spiąc wykałaczką lub związac biała nitką
na gorącym tłuszczu podsmażyc roladki na rumiano i przełożyć razem z tłuszczem do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika,piec pod przykryciem około godzinyco jakiś czas podlewając bulionem
wywar,który powstał w trakcie pieczenia zagęścic mąką i kwaśną smietaną,sos przecedzić i polac nim roladki lub podac oddzielnie
roladki doskonale smakuja z sałatką z buraków