Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki dośc często goszczą na naszych stołach.Robimy je z kurczaka,wołowiny,wieprzowiny,ryb i z farszem ,oczywiście takim jaki lubimy.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25091
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 176
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25091
Składniki
plastry mięsa rozbić ,przyprawić solą i pieprzem,kazdy plaster posmarowac musztardą i nakładac na mięso kiełbasę ogórek,boczek,chleb i drobno pokrojona cebulę,mieso zwinąc w ruloniki ,spiąc wykałaczką lub związac biała nitką
na gorącym tłuszczu podsmażyc roladki na rumiano i przełożyć razem z tłuszczem do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika,piec pod przykryciem około godzinyco jakiś czas podlewając bulionem
wywar,który powstał w trakcie pieczenia zagęścic mąką i kwaśną smietaną,sos przecedzić i polac nim roladki lub podac oddzielnie
roladki doskonale smakuja z sałatką z buraków