Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki dośc często goszczą na naszych stołach.Robimy je z kurczaka,wołowiny,wieprzowiny,ryb i z farszem ,oczywiście takim jaki lubimy.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231625
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4897
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36061
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1327
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231625
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4897
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36061
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1327
        
        
                Składniki
plastry mięsa rozbić ,przyprawić solą i pieprzem,kazdy plaster posmarowac musztardą i nakładac na mięso kiełbasę ogórek,boczek,chleb i drobno pokrojona cebulę,mieso zwinąc w ruloniki ,spiąc wykałaczką lub związac biała nitką
na gorącym tłuszczu podsmażyc roladki na rumiano i przełożyć razem z tłuszczem do naczynia żaroodpornego i wstawić do piekarnika,piec pod przykryciem około godzinyco jakiś czas podlewając bulionem
wywar,który powstał w trakcie pieczenia zagęścic mąką i kwaśną smietaną,sos przecedzić i polac nim roladki lub podac oddzielnie
roladki doskonale smakuja z sałatką z buraków