Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z kurczaka zatopione w masie jajecznej z warzywami.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19177
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1632
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
1. Mięso kroimy w bardzo cienkie plastry, doprawiamy solą oraz przyprawą. 2. Na każdy kawałku mięsa układamy po plastrze sera i szynki.
3. Zwijamy w roladki i kroimy na połowę. 4. Układamy w naczyniu żaroodpornym.
5. Do miski wbijamy jajka, roztrzepujemy. 6. Do jajek dodajemy drobno pokrojone papryki, ogórki, pomidory, posiekany drobno szczypiorek. Doprawiamy pieprzem oraz solą. 7. Masę jajeczną wylewamy na mięso i posypujemy startym na tarce o dużych oczkach żółtym serem. 8. Pieczemy 40 minut w 180°C.
9. Danie gotowe. 10. Smacznego.