Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane roladki z kurczaka zawijane w boczku
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16545
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14431
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1683
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16545
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6647
Składniki
Filet z kurczaka przekroić wzdłuż na 2 lub 3 cieńsze plastry, doprawić solą oraz pieprzem i odstawić do lodówki na minimum godzinę. Każdy plaster mięsa posmarować łyżeczką Ketchupu oraz łyżeczką Musztardy . Ułożyć kawałki pokrojonej mozzarelli, a następnie całość ciasno zwinąć w rulon. Roladkę dodatkowo owinąć plastrem boczku. Gotowe roladki przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego niewielką ilością oleju. Wierzch roladek również posmarować olejem. Wkładamy do nagrzanego piekarnika do temperatury 180 stopni i pieczemy bez termoobiegu ok 30 minut lub do ładnego zarumienia się boczku.