Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15924
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 98
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 262
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 82
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 414
Malinowy Puch to ciasto na cienkim biszkopcie, z musem malinowym, herbatnikam...
Odsłon: 15924
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 98
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 385
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 262
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 82
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 414
Składniki
Naczynie żaroodporne smarujemy masłem, wsypujemy suchy makaron, wędlinę i paprykę pokrojoną w kostkę oraz podgrzybki podsmażone z cebulką. Następnie z pozostałych składników robimy sos, zagęszczamy mąką z odrobiną wody i podgrzewamy aby był gorący- nie gotować. Smakujemy jeśli trzeba doprawiamy i zalewamy składniki w naczyniu. Ser ścieramy na tarce, posypujemy zapiekankę i wstawiamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy 45minut w 180 stopniach. Smacznego PS. Można podawać z keczupem:)