Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z pozostałego niedzielnego makaronu. Polecam.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1301
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 863
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1438
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1301
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 863
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1438
Składniki
Jajka rozbełtać ze śmietaną. Dodać zioła prowansalskie, czosnek niedźwiedzi, pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do foremki na pizzę wyłożoną papierem do pieczenia. Ładnie wyrównać. Posmarować ketchuper. Oprószyć delikatnie serem i pokrojoną w drobną kostkę cebulką szalotką. Ułożyć plastry salami i plastry pomidorów. Położyć kilka pokrojonych oliwe. Oprószyć serem. Teraz znowu salami na pomidor i pomidory na salami. Jeszcze pare pokrojonych oliwek. Posypać resztą sera. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min. Gotowe.
Smacznego