Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z pozostałego niedzielnego makaronu. Polecam.
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2407
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Województwo lubuskie słynie z wielu specjałów, m.in. z rozgrzewającego żuru z...
Odsłon: 57
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2407
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 504
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 849
Składniki
Jajka rozbełtać ze śmietaną. Dodać zioła prowansalskie, czosnek niedźwiedzi, pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do foremki na pizzę wyłożoną papierem do pieczenia. Ładnie wyrównać. Posmarować ketchuper. Oprószyć delikatnie serem i pokrojoną w drobną kostkę cebulką szalotką. Ułożyć plastry salami i plastry pomidorów. Położyć kilka pokrojonych oliwe. Oprószyć serem. Teraz znowu salami na pomidor i pomidory na salami. Jeszcze pare pokrojonych oliwek. Posypać resztą sera. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min. Gotowe.
Smacznego