Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka z pozostałego niedzielnego makaronu. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13239
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4876
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13239
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5789
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7430
Składniki
Jajka rozbełtać ze śmietaną. Dodać zioła prowansalskie, czosnek niedźwiedzi, pieprz i sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do foremki na pizzę wyłożoną papierem do pieczenia. Ładnie wyrównać. Posmarować ketchuper. Oprószyć delikatnie serem i pokrojoną w drobną kostkę cebulką szalotką. Ułożyć plastry salami i plastry pomidorów. Położyć kilka pokrojonych oliwe. Oprószyć serem. Teraz znowu salami na pomidor i pomidory na salami. Jeszcze pare pokrojonych oliwek. Posypać resztą sera. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 20 min. Gotowe.
Smacznego