Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne i sycące danie
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5741
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5375
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 235
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5741
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 5375
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 235
Składniki
1.Mięso pokroić w plastry.Oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na rozgrzanym oleju. 2.Rozgrzać masło,wrzucić szpinak i dusić, aż do odparowania wody.Doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę ugotować na sypko z odrobiną masła. 4. Wszystkie składniki sosu połączyć razem. 5.Naczynie do zapiekanie wysmarować tłuszczem. 7.Do naczynia wkładać na przemian plaster mięsa,kasza gryczana, szpinak. 8.Wierz polać sosem 9.Włożyć do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 40 minut.