Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne i sycące danie
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 43
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 91
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 60
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 43
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 91
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 60
Składniki
1.Mięso pokroić w plastry.Oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na rozgrzanym oleju. 2.Rozgrzać masło,wrzucić szpinak i dusić, aż do odparowania wody.Doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę ugotować na sypko z odrobiną masła. 4. Wszystkie składniki sosu połączyć razem. 5.Naczynie do zapiekanie wysmarować tłuszczem. 7.Do naczynia wkładać na przemian plaster mięsa,kasza gryczana, szpinak. 8.Wierz polać sosem 9.Włożyć do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 40 minut.