Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na smaczne i sycące danie
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14420
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5963
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13111
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14420
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5963
Składniki
1.Mięso pokroić w plastry.Oprószyć solą i pieprzem i usmażyć na rozgrzanym oleju. 2.Rozgrzać masło,wrzucić szpinak i dusić, aż do odparowania wody.Doprawić solą i pieprzem. 3.Kaszę ugotować na sypko z odrobiną masła. 4. Wszystkie składniki sosu połączyć razem. 5.Naczynie do zapiekanie wysmarować tłuszczem. 7.Do naczynia wkładać na przemian plaster mięsa,kasza gryczana, szpinak. 8.Wierz polać sosem 9.Włożyć do rozgrzanego do 200 stopni piekarnika na około 40 minut.