Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i pyszny bezmiesny obiad!Zapraszam na mó YouTube kanal Slodki Smak Pasji po wiecej inspiracji.
Piekarnik nagrzewamy na gór/dól 180 stopni.
Potrzebne bedzie nam naczynie zaroodporne.Moje mialo wymiary 35/20 cm.
Cebule i czosnek kroimy na drobno.
Do patelni dajemy 2 lyzki oliwy i na rozgrzanej oliwie podrumieniamy cebule i czosnek.
Nastepnie dodajemy odmrozony i odcisniety z wody szpinak i pod przykryciem dusimy ok.15 minut.
Doprawiamy sola,pieprzem i galka muszkatolowa do smaku i odstawiamy na bok.
Nastepnie odmrozone filety rybne solimy,pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny.
Na dno naczynia wykladamy filety,na góre szpinak i posypujemy startym zóltym serem .
Wkladamy do piekarnika i zapiekamy przez ok.35 minut.
Zapiekanke podaje z puree ziemniaczanymi i surówka.Wszystkie dania sa na moim kanale,zapraszam i zycze SMACZNEGO!
Sławna ryba po grecku. Mile widziana na stole nie tylko z okazji Wigilii czy...
Odsłon: 701
Ryba po grecku gości na wielu stołach wigilijnych, jednak jest to doskonałe d...
Odsłon: 12658
To danie z pewnością przypadnie do gustu Twojej rodzinie i znajomym. Spróbuj!
Odsłon: 1421
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 81
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 308
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6207
Bardzo proste, szybkie i smaczne danie z grilla - steki (kotlety) z mielonej...
Odsłon: 81
Krokiety z kapustą i pieczarkami, uwielbiane przez wielu smakoszy.
Odsłon: 308
Nie jestem mistrzem wypieków ale zalać i mieszać galaretki to raczej potrafię...
Odsłon: 6207
Składniki
Piekarnik nagrzewamy na gór/dól 180 stopni. Potrzebne bedzie nam naczynie zaroodporne.Moje mialo wymiary 35/20 cm.
Cebule i czosnek kroimy na drobno. Do patelni dajemy 2 lyzki oliwy i na rozgrzanej oliwie podrumieniamy cebule i czosnek. Nastepnie dodajemy odmrozony i odcisniety z wody szpinak i pod przykryciem dusimy ok.15 minut.
Doprawiamy sola,pieprzem i galka muszkatolowa do smaku i odstawiamy na bok. Nastepnie odmrozone filety rybne solimy,pieprzymy i skrapiamy sokiem z cytryny.
Na dno naczynia wykladamy filety,na góre szpinak i posypujemy startym zóltym serem . Wkladamy do piekarnika i zapiekamy przez ok.35 minut. Zapiekanke podaje z puree ziemniaczanymi i surówka.Wszystkie dania sa na moim kanale,zapraszam i zycze SMACZNEGO!
Przepisy Dania główne
Dania główne
Faszerowany kotlet mielony
Dania główne
Smażona kaczka, ziemniaki i mizeria.
Dania główne
Szybkie danie z grilla
Dania główne
Kluski ruskie
Faszerowany kotlet mielony
Wymyśliłem go w pięć minut, podałem go dzisiaj na obiad.
Odsłon: 32
Smażona kaczka, ziemniaki i mizeria.
Smażony filet i udka z kaczki podane z ziemniakami i mizerią z ogórków.
Odsłon: 103