Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zapiekanka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8730
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1288
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10348
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4694
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 775
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8730
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1288
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10348
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4694
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 775
Składniki
Wykonanie zalewy: Wszystkie składniki na zalewę razem wymieszać. Wykonanie: Brokuł, kalafior podzielić na różyczki, pieczarki, paprykę oczyścić, pokroić w plasterki. Ziemniaki obrać i również pokroić w cienkie plasterki. Warzywa układać warstwami w naczyniu żaroodpornym, posypując solą i pieprzem oraz skrapiając olejem każdą warstwę. Następnie zalać przygotowaną zalewą i nakryć folią aluminiową.. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 45 minut. SMACZNEGO.