Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanka wegetariańska z dwoma serami. Przepyszna na ciepło i zimno.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115959
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7902
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2985
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1426
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1258
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115959
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7902
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2985
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1426
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1258
Składniki
Brokuła podzielić na różyczki a łodygę obrać i drobno pokroić ugotować w osolonej wodzie 5-6 minut o odcedzić. W misce wymieszać jogurt z jajami, skórką cytrynową, przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz pokruszoną fetą i z 1/2 opłacania sera mozzarella. Do wymieszaj masy dodać brokuła i wymieszać. Przelać całość do naczynia do zapiekania a na wierzchu posypać resztą mozzarelli. Zapiekać 20-30 minut w 190 stopni C do zrumienienia. Po wyjęciu posypać natką.