Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkie, pyszne i ekspresowe. Bardzo je lubię, bo ładnie wygląda i świetnie smakuje:)
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 82
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2645
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1767
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 82
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2645
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1767
Składniki
Cukinię pokroić na talarki. Na 1 łyżce oliwy na patelni obsmażyć cukinię z każdej strony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym 1 warstwę cukinii, dodać całego tuńczyka, lekko posolić i posypać odrobiną tartego parmezanu. Przykryć pozostałą cukinią i posypać resztą parmezanu. Wstawić do piekarnika na 15 minut, aż ser ładnie się zapiecze. Można posypać zapiekankę natką pietruszki. Smacznego:)