Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkie, pyszne i ekspresowe. Bardzo je lubię, bo ładnie wygląda i świetnie smakuje:)
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4237
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4237
Składniki
Cukinię pokroić na talarki. Na 1 łyżce oliwy na patelni obsmażyć cukinię z każdej strony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym 1 warstwę cukinii, dodać całego tuńczyka, lekko posolić i posypać odrobiną tartego parmezanu. Przykryć pozostałą cukinią i posypać resztą parmezanu. Wstawić do piekarnika na 15 minut, aż ser ładnie się zapiecze. Można posypać zapiekankę natką pietruszki. Smacznego:)