Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkie, pyszne i ekspresowe. Bardzo je lubię, bo ładnie wygląda i świetnie smakuje:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414424
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414424
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2299
Składniki
Cukinię pokroić na talarki. Na 1 łyżce oliwy na patelni obsmażyć cukinię z każdej strony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym 1 warstwę cukinii, dodać całego tuńczyka, lekko posolić i posypać odrobiną tartego parmezanu. Przykryć pozostałą cukinią i posypać resztą parmezanu. Wstawić do piekarnika na 15 minut, aż ser ładnie się zapiecze. Można posypać zapiekankę natką pietruszki. Smacznego:)