Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie lekkie, pyszne i ekspresowe. Bardzo je lubię, bo ładnie wygląda i świetnie smakuje:)
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 29
Pomysł na zdrowe i trochę urozmaicone nasze ulubione ziemniaki. Dodałam bruki...
Odsłon: 29
Składniki
Cukinię pokroić na talarki. Na 1 łyżce oliwy na patelni obsmażyć cukinię z każdej strony. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym 1 warstwę cukinii, dodać całego tuńczyka, lekko posolić i posypać odrobiną tartego parmezanu. Przykryć pozostałą cukinią i posypać resztą parmezanu. Wstawić do piekarnika na 15 minut, aż ser ładnie się zapiecze. Można posypać zapiekankę natką pietruszki. Smacznego:)