Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ulubiona zapiekanka moich domowników.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326862
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12149
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17084
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326862
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12149
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17084
Składniki
Pieczarki pokroić i usmażyć. Kiełbasę pokroić w krążki i usmażyć, pod koniec dodać przecier pomidorowy i wymieszać. Makaron ugotować. Do naczynia żaroodpornego przełożyć połowę makaronu, na to połowę pieczarek i połowę kiełbasy, czynność powtórzyć a na wierzch rozsypać tarty ser. Zapiekać jakieś 10-15 min. w temp. 200 °C.