Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 140
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1175
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 471
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 140
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1175
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 471
Składniki
Pieczarki pokroić na grube kawałki podsmażyć razem z pokrojoną cebulą i czosnkiem dodać pokrojone na grube kawałki ziemniaki,fasolkę i pokrojoną w paski paprykę i szynkę wszystko to razem podsmażyć parę minut,gdy warzywa zmiękną przyrawić je ziołami solą i pieprzem i zalać jajkami rozbełtanymi ze śmietaną i przyprawionymi solą i pieprzem ,zapiekać na pateli na malutkim gazie do momentu ścięcia jajek.Życzę smacznego.