Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 12
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 483
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1989
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3978
Składniki
Pieczarki pokroić na grube kawałki podsmażyć razem z pokrojoną cebulą i czosnkiem dodać pokrojone na grube kawałki ziemniaki,fasolkę i pokrojoną w paski paprykę i szynkę wszystko to razem podsmażyć parę minut,gdy warzywa zmiękną przyrawić je ziołami solą i pieprzem i zalać jajkami rozbełtanymi ze śmietaną i przyprawionymi solą i pieprzem ,zapiekać na pateli na malutkim gazie do momentu ścięcia jajek.Życzę smacznego.