Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nic się nie powinno zmarnować.. Oto prosta i smaczna zapiekanka.
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 333
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 333
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 317
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 132
Pierogi ruskie uwielbiam od najmłodszych lat, a smak na nie miałam już od daw...
Odsłon: 185
Składniki
Pieczarki podgotować i przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać groszek. Szynkę pokroić w paseczki i dodać do pieczarek. wszystko razem wymieszać. W osobnej miseczce wymieszać musztardę i jogurt naturalny, doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem. Kurkumę dodałam tylko dla koloru. Wbić jajko. Przygotowanym sosem polać pieczarki i wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-35 minut. Od czasu do czasu przemieszać. Podawać Smacznego.