Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kuchni nic się nie powinno zmarnować.. Oto prosta i smaczna zapiekanka.
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 326
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 326
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1680
Składniki
Pieczarki podgotować i przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać groszek. Szynkę pokroić w paseczki i dodać do pieczarek. wszystko razem wymieszać. W osobnej miseczce wymieszać musztardę i jogurt naturalny, doprawić do smaku solą, pieprzem i czosnkiem. Kurkumę dodałam tylko dla koloru. Wbić jajko. Przygotowanym sosem polać pieczarki i wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok 20-35 minut. Od czasu do czasu przemieszać. Podawać Smacznego.