Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na niedzielny obiad.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 324
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 735
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 749
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 38
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cebulę oczyścić, pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i przysmażyć na oliwie z przyprawami do smaku. Dodać pomidory razem z zalewą, wywar i gotować powoli przez 5 minut. Tortellini gotować przez 1 minutę w osolonej wodzie i odcedzić. Dodać do sosu, wsypać połowę startego sera, wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiec przez około 20 minut. Po upieczeniu możemy ozdobić świeżymi ziołami i podawać.