Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na niedzielny obiad.
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1441
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 76
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12265
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1441
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 76
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cebulę oczyścić, pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i przysmażyć na oliwie z przyprawami do smaku. Dodać pomidory razem z zalewą, wywar i gotować powoli przez 5 minut. Tortellini gotować przez 1 minutę w osolonej wodzie i odcedzić. Dodać do sosu, wsypać połowę startego sera, wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiec przez około 20 minut. Po upieczeniu możemy ozdobić świeżymi ziołami i podawać.