Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na niedzielny obiad.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 59
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 31
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 102
Składniki
Wykonanie: Paprykę, cebulę oczyścić, pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i przysmażyć na oliwie z przyprawami do smaku. Dodać pomidory razem z zalewą, wywar i gotować powoli przez 5 minut. Tortellini gotować przez 1 minutę w osolonej wodzie i odcedzić. Dodać do sosu, wsypać połowę startego sera, wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiec przez około 20 minut. Po upieczeniu możemy ozdobić świeżymi ziołami i podawać.