Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe danie na niedzielny obiad.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6004
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35690
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1203
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1756
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6004
        
        
                Składniki
Wykonanie: Paprykę, cebulę oczyścić, pokroić, dodać zmiażdżony czosnek i przysmażyć na oliwie z przyprawami do smaku. Dodać pomidory razem z zalewą, wywar i gotować powoli przez 5 minut. Tortellini gotować przez 1 minutę w osolonej wodzie i odcedzić. Dodać do sosu, wsypać połowę startego sera, wymieszać i przełożyć do naczynia żaroodpornego. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiec przez około 20 minut. Po upieczeniu możemy ozdobić świeżymi ziołami i podawać.