Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1913
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421235
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1994
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1913
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421235
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1994
Składniki
Ryż zalać 2 szklankami wrzącego bulionu , odstawić na pół godziny. Wątróbkę umyć i osuszyć , pokroić na małe kawałki. Pomidory pokroić na plasterki. Cebulę pokroić , przesmażyć na 2 łyżkach masła , dodać wątróbkę , smażyć 1 min. W natłuszczonej formie układać warstwami osączony ryż , wątróbkę i pomidory , posypać solą i pieprzem. Polać bulionem wymieszanym ze śmietaną , posypać serem. Zapiekać 20 min w 190 stopni C.