Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zapiekanka, z dodatkiem surowki jest pysznym obiadem
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16700
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5416
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326261
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12038
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16700
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5416
Składniki
1. mieso umyc, pokroic w drobna kostke, rozgrzac olej, obsmazyc mieso na rumiano, doprawic sosem sojowym i pieprzem, 2. ziemniaki obrac, pokroic na czastki, cebule i czosnek pokroic w krazki, 3. mieso, ziemniaki i cebule wymieszac, doprawic sola i przyprawa do ziemniakow, wylozyc do formy, zapiekanke przykryc folia aluminiowa, wstawic do piekarnika, piec ok 60 min w 200 st, przed koncem pieczenia zdjac folie zeby ziemniaki sie przyrumienily, smacznego