Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna zapiekanka, z dodatkiem surowki jest pysznym obiadem
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 314
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 735
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 314
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 719
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 735
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 32
Składniki
1. mieso umyc, pokroic w drobna kostke, rozgrzac olej, obsmazyc mieso na rumiano, doprawic sosem sojowym i pieprzem, 2. ziemniaki obrac, pokroic na czastki, cebule i czosnek pokroic w krazki, 3. mieso, ziemniaki i cebule wymieszac, doprawic sola i przyprawa do ziemniakow, wylozyc do formy, zapiekanke przykryc folia aluminiowa, wstawic do piekarnika, piec ok 60 min w 200 st, przed koncem pieczenia zdjac folie zeby ziemniaki sie przyrumienily, smacznego