Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dora....i latwa...
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 273
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21775
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1770
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 273
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21775
Składniki
Makaron gotujemy 1 minute (musi buc pol twardy) Szpinak wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy 2 minuty , odcedzamy i drobno siekamy. Pieczarki podsmażamy na oliwie.
W misce ubijamy trzepaczka jajka,dodajemy ser,smietane i mleko.Doprawiamy do smaku.
Dodajemy pieczarki,szpinak i wszystko mieszamy drewniana lyzka.
Naczynie zaroodporne smarujemy oliwa.Wkladamy do niego makaron i przykrywamy masa jajeczno-szpinakowa.
Wkladamy do nagrzanego do 180 st. piekarnika i pieczemy okolo 30 minut.
Podajemy na cieplo. SMACZNEGO.....