Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dora....i latwa...
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2390
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2390
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4517
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1560
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 469
Składniki
Makaron gotujemy 1 minute (musi buc pol twardy) Szpinak wrzucamy na osolony wrzątek i gotujemy 2 minuty , odcedzamy i drobno siekamy. Pieczarki podsmażamy na oliwie.
W misce ubijamy trzepaczka jajka,dodajemy ser,smietane i mleko.Doprawiamy do smaku.
Dodajemy pieczarki,szpinak i wszystko mieszamy drewniana lyzka.
Naczynie zaroodporne smarujemy oliwa.Wkladamy do niego makaron i przykrywamy masa jajeczno-szpinakowa.
Wkladamy do nagrzanego do 180 st. piekarnika i pieczemy okolo 30 minut.
Podajemy na cieplo. SMACZNEGO.....