Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna jako kolacja lub danie główne.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 317
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 720
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 738
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 33
Składniki
Ziemniaki obrać,pokroić w talarki,marchewkę potrzeć na tartce o dużych oczkach,cebulę pokroić w kostkę.
Formę posmarować masłem,ukladać na przemian ziemniaki marchewke,cebulkę i kiełbasę.Każdą warstwę doprawić przyprawami.Czynność powtórzyć do wyczerpania produktów.
Jajko rozkłócić ze śmietaną polać nim potrawę,na koniec posypać tartym serem.
Zapiekać w piekarniku około 40 minut.
Smacznego!