Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na domowe zapiekanki z aromatycznym farszem. Dieta ketogeniczna. Bez cukru, bez glutenu. Ekspresowa przekąska z tuńczykiem, serem i jajkami.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2452
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28468
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 244
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 2452
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1831
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3536
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 28468
Składniki
Cukinie obieramy, następnie odcinamy końcówki. Przecinamy na cztery kawałki i łyżką usuwamy miąższ.
Jajka rozgniatamy widelcem. Dodajemy tuńczyka i tarty ser, mieszamy.
Przygotowujemy sos. W miseczce mieszamy śmietankę, majonez, musztardę i suszony koperek.
Cukinie układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Lekko solimy i smarujemy olejem. Pieczemy przez 10 minut w 180 stopniach z termoobiegiem.
Podpieczone cukinie wypełniamy farszem i pieczemy jeszcze 15 minut. Gorące zapiekanki podajemy z sosem musztardowo-koperkowym. Smacznego!