Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te zapiekanki z warzywnym farszem z dodatkiem parówek są bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu. Idealnie sprawdzą się jako szybki obiad albo sycąca kolacja. Można podać je z keczupem lub sosem czosnkowym.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3147
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4461
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1064
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3147
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38788
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju.
Parówki pokroić w plasterki , podsmażyć razem z cebulką.
Dodać pokrojone w kostkę cukinię i pomidora, a następnie keczup i tymianek. Dusić aż cukinia będzie miękka, od czasu do czasu mieszając.
Bułki przekroić na pół, nałożyć farsz, posypać natką. Na wierzch położyć ser żółty.
Zapiec w piekarniku do roztopienia sera.