Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te zapiekanki z warzywnym farszem z dodatkiem parówek są bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu. Idealnie sprawdzą się jako szybki obiad albo sycąca kolacja. Można podać je z keczupem lub sosem czosnkowym.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113080
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 470
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 805
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 603
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju.
Parówki pokroić w plasterki , podsmażyć razem z cebulką.
Dodać pokrojone w kostkę cukinię i pomidora, a następnie keczup i tymianek. Dusić aż cukinia będzie miękka, od czasu do czasu mieszając.
Bułki przekroić na pół, nałożyć farsz, posypać natką. Na wierzch położyć ser żółty.
Zapiec w piekarniku do roztopienia sera.