Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te zapiekanki z warzywnym farszem z dodatkiem parówek są bardzo smaczne i szybkie w wykonaniu. Idealnie sprawdzą się jako szybki obiad albo sycąca kolacja. Można podać je z keczupem lub sosem czosnkowym.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 560
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 560
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na oleju.
Parówki pokroić w plasterki , podsmażyć razem z cebulką.
Dodać pokrojone w kostkę cukinię i pomidora, a następnie keczup i tymianek. Dusić aż cukinia będzie miękka, od czasu do czasu mieszając.
Bułki przekroić na pół, nałożyć farsz, posypać natką. Na wierzch położyć ser żółty.
Zapiec w piekarniku do roztopienia sera.