Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne danie obiadowe.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 168
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4375
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11886
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6778
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5591
Składniki
Karkówkę lekko rozbić. Marynatę przygotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Włożyć plastry karkówki, zamarynować, pozostawić na 2 godziny.
Cukinie umyć, pokroić w plastry, posmarować lekko olejem i podsmażyć na patelni.
Przygotować plaster cukini.
Na cukini ułożyć karkówkę.
Ser pleśniowy pokroić w grubsze plastry, ułożyć na karkówce.
Pomidory pokroić na połowę , umieścić na serze. Zwinąć w roladę, spiąć wykałaczką.
Zawijane umieścić w naczyniu żaroodpornym.
Piekarnik rozgrzać do 180 stopni, wstawić zawijane i piec 40 minut. Podawać z ziemniakami i pomidorami.