Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywa i mięsko - połączenie idealne.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6264
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4960
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10927
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6264
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5391
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13216
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4960
Składniki
Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy na paseczki przesmażamy na oleju, dodajemy cukinię obraną i pokrojoną w kostkę, oraz cebulę pokrojoną w pół-krążki. Wszystko smażymy aż będzie szkliste.
Przekładamy do garnka, na patelni smażymy kiełbasę pokrojoną w kostkę, dodajemy do garnka. Na koniec dodajemy obrane, poszatkowane pomidory, sól, pieprz, chili, ketchup. Gotujemy 20 min. Smacznego !