Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie było mięsa na gulasz więc są żeberka.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8552
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3018
Polecam.
Odsłon: 1794
Polecam.
Odsłon: 512
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8552
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3018
Polecam.
Odsłon: 1794
Polecam.
Odsłon: 512
Składniki
Cebule pokroić w kostkę smażyć na łyżce smalcu,w tym czasie kroję żeberka dodaję do cebuli.Dusić lekko przyprawione do miękkości na koniec ostatecznie przyprawić.Podawać z kopytkami.