Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie było mięsa na gulasz więc są żeberka.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1083
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 439
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 442
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1083
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 439
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 442
Składniki
Cebule pokroić w kostkę smażyć na łyżce smalcu,w tym czasie kroję żeberka dodaję do cebuli.Dusić lekko przyprawione do miękkości na koniec ostatecznie przyprawić.Podawać z kopytkami.