Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie przypraw sprawia,że żeberka są aromatyczne,chrupiące,rozpływają się w ustach. Bardzo polecam wypróbować:)
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3854
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 357
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11149
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3854
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1332
Składniki
Żeberka poporcjować zalać wodą,dodać sól oraz ziele i liście laurowe. Gotować do miękkości. Wodę odlać,żeberka wystudzić. Jajka roztrzepać z przyprawami kminem,papryką curry i pieprzem,dodać 2-3 łyżki mleka. Żeberka obtoczyć w jajkach potem w tartej bułce. Tak przygotowane dać na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na rumiano. Odsączyć nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!