Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne połączenie przypraw sprawia,że żeberka są aromatyczne,chrupiące,rozpływają się w ustach. Bardzo polecam wypróbować:)
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1891
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1744
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1891
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1744
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 108
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 65
Składniki
Żeberka poporcjować zalać wodą,dodać sól oraz ziele i liście laurowe. Gotować do miękkości. Wodę odlać,żeberka wystudzić. Jajka roztrzepać z przyprawami kminem,papryką curry i pieprzem,dodać 2-3 łyżki mleka. Żeberka obtoczyć w jajkach potem w tartej bułce. Tak przygotowane dać na rozgrzany tłuszcz i smażyć z dwóch stron na rumiano. Odsączyć nadmiar tłuszczu na papierowym ręczniku. Smacznego życzę!