Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne żeberka do obiadu.
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2467
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 150
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 727
Składniki
Sposób przygotowania: Żeberka podzielić na małe porcje, włożyć do garnka, zalać wiśniówką i przyprawą wymieszaną z cukrem. Potrawę przykryć przykrywką i włożyć do większego garnka z wodą. Gotować przez 4 godziny na bardzo wolnym ogniu, możemy również powstały sos zaciągnąć mąką.