Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy takie zwykłe domowe jedzonko, tym bardziej smakuje kiedy samemu się go przygotuje, może tyłka nie urywa ale smak przebija wszystko.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1300
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113571
Składniki
Żeberka pokroić na części, obsypać przyprawami i wymieszać odstawić na 15 minut aby mięso przeszło przyprawami, po tym czasie żeberka ułożyć na patelni.
Obsmażyć z obu stron na brązowo lekko przypalając.
Następnie podlać wodą wsypać suszone warzywa.
Dusić na wolnym ogniu pod przykryciem.
Dusić tak długo aż woda wyparuje i powstanie sos nie doprawiać już niczym chyba że ktoś lubi słone.
Podałam z całymi ziemniakami, koperkiem i sosem od żeberek oraz surówką z kiszonej kapusty.