Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubimy takie zwykłe domowe jedzonko, tym bardziej smakuje kiedy samemu się go przygotuje, może tyłka nie urywa ale smak przebija wszystko.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8004
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3451
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8004
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 347
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3451
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 625
Składniki
Żeberka pokroić na części, obsypać przyprawami i wymieszać odstawić na 15 minut aby mięso przeszło przyprawami, po tym czasie żeberka ułożyć na patelni.
Obsmażyć z obu stron na brązowo lekko przypalając.
Następnie podlać wodą wsypać suszone warzywa.
Dusić na wolnym ogniu pod przykryciem.
Dusić tak długo aż woda wyparuje i powstanie sos nie doprawiać już niczym chyba że ktoś lubi słone.
Podałam z całymi ziemniakami, koperkiem i sosem od żeberek oraz surówką z kiszonej kapusty.