Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żeberka pieczone w coli sprawiają że obiad staje się wyjątkowy.
grill lub piekarnik, miska
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3850
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 992
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3850
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 992
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 236
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34231
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 574
Składniki
Żeberka oczyszczamy, myjemy i kroimy na mniejsze paski. Do coli dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek i resztę składników. Całość łączymy ze sobą. Zalewamy żeberka i odstawiamy na kilka godzin do lodówki.
Tak zamarynowane żeberka grillujemy lub pieczemy pod przykryciem w piekarniku rozgrzanym do temperatury 190° C przez 1 godzinę. Gotowe… Smacznego