Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne żeberka jako danie jednogarnkowe,na obiad w towarzystwie ziemniaków lub pieczywa,polecam:)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16880
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 326
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 850
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24102
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 16880
Płynny karmel jako przyprawa do zup i mięs był używany przez naszą babcię. Pa...
Odsłon: 105
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 326
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 850
Karminadle to nic innego jak zwyczajowa nazwa kotletów mielonych kuchni śląsk...
Odsłon: 24102
Składniki
Żeberka umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego ,dodać ziele angielskie,liście laurowe posolić i popieprzyć. Zalać winem ,przykryć wierzch naczynia i dać do nagrzanego piekanika do 190st. Piec godzinę. Osobno na patelni zeszklić cebule pokrojone w piórka oraz posiekany czosnek. Jeśli mięso jest miękkie przykryć cebulą i zapiec około 10min.żeberka przejdą aromatem Smacznego życzę!