Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu danie obiadowe z kapustą kiszoną, która ma szerokie zastosowanie w kuchni, a w połączeniu z żeberkami, mięso jest kruche i smaczne.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326477
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16887
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5523
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326477
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16887
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5523
Składniki
1. Kapustę zalewamy wodą i gotujemy.
2. Grzyby również zalewamy wodą gotujemy.
3. Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Wkładamy w rękaw do pieczenia.
5. Zapiekamy 40 minut w 180˚C
6. Kapustę łączy z grzybami wraz z wywarem.
7. Dodajemy listki laurowe oraz ziele angielskie
8. Wlewamy przecier i 10 minut gotujemy.
9. Żeberka po upieczeniu, przekładamy do naczynia.
10. Na mięso wykładamy kapustę.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.