Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu danie obiadowe z kapustą kiszoną, która ma szerokie zastosowanie w kuchni, a w połączeniu z żeberkami, mięso jest kruche i smaczne.
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 123
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 35
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 451
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 123
Marynowanie grzybów to temat rzeka. Co roku marynuję dość dużo grzybów, ale z...
Odsłon: 35
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 451
Składniki
1. Kapustę zalewamy wodą i gotujemy.
2. Grzyby również zalewamy wodą gotujemy.
3. Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Wkładamy w rękaw do pieczenia.
5. Zapiekamy 40 minut w 180˚C
6. Kapustę łączy z grzybami wraz z wywarem.
7. Dodajemy listki laurowe oraz ziele angielskie
8. Wlewamy przecier i 10 minut gotujemy.
9. Żeberka po upieczeniu, przekładamy do naczynia.
10. Na mięso wykładamy kapustę.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.