Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie w przygotowaniu danie obiadowe z kapustą kiszoną, która ma szerokie zastosowanie w kuchni, a w połączeniu z żeberkami, mięso jest kruche i smaczne.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 495
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2787
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14511
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 495
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2787
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 918
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1668
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14511
Składniki
1. Kapustę zalewamy wodą i gotujemy.
2. Grzyby również zalewamy wodą gotujemy.
3. Żeberka kroimy na mniejsze kawałki, doprawiamy przyprawą oraz solą.
4. Wkładamy w rękaw do pieczenia.
5. Zapiekamy 40 minut w 180˚C
6. Kapustę łączy z grzybami wraz z wywarem.
7. Dodajemy listki laurowe oraz ziele angielskie
8. Wlewamy przecier i 10 minut gotujemy.
9. Żeberka po upieczeniu, przekładamy do naczynia.
10. Na mięso wykładamy kapustę.
11. Danie gotowe. 12. Smacznego.