Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W ten sposób mozna zrobić schab, ale najlepsza jest karkówka.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7210
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2664
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20171
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 574
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 781
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7210
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2664
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20171
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 574
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 781
Składniki
Do zaroodpornego naczynia wkładam natarte wegeta i czosnkiem żeberka. Wokoło obkładam kapustą kiszoną, płukaną dwa razy, posypaną przyprawą do bigosu.
Na wierzch kapusty pokrojonego na cwiartki ananasa, na to wszystko boczek w plasterkach. 2 łyżki masła i 2 oliwy. przykrywam, piekę w piekarniku ok. 1,5 godziny w 200 stop. C. Na zdjęciu akurat bez ananasa, bo nie miałam.