Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki czerwone "Heide red" i "Highland Burgundy" gotowane ze świeżymi listkami drzewa laurowego i koperkiem, a podane z żeberkami duszonymi w młodej kapuście z koperkiem ️ inspirowane kwiatami Helleborus double Elen I dzieje się magia dziś !
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 334
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 342
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 535
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 53
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 334
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 342
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 535
Składniki
Żeberka lekko podsmażamy na tłuszczu (olej lub smalec) , po czym dodajemy kapustę a także (opcjonalnie) młodą marchew i dusimy przez minimum 45 minut (dolewając wody w razie konieczności) . Pod koniec duszenia dodajemy sól , pieprz i koperek . W między czasie w garnku z wodą gotujemy ziemniaki (idelane są gotowane w łupinach acz nie jest to niezbędne), do ziemniaków dodajemy listki laurowe (dzięki temu nasiąkną niepowtarzalnym smakiem). Pod koniec gotowania dodajemy koper .