Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młode ziemniaczki czerwone "Heide red" i "Highland Burgundy" gotowane ze świeżymi listkami drzewa laurowego i koperkiem, a podane z żeberkami duszonymi w młodej kapuście z koperkiem ️ inspirowane kwiatami Helleborus double Elen I dzieje się magia dziś !
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22820
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15239
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4934
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45889
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 779
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22820
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15239
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4934
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45889
Składniki
Żeberka lekko podsmażamy na tłuszczu (olej lub smalec) , po czym dodajemy kapustę a także (opcjonalnie) młodą marchew i dusimy przez minimum 45 minut (dolewając wody w razie konieczności) . Pod koniec duszenia dodajemy sól , pieprz i koperek . W między czasie w garnku z wodą gotujemy ziemniaki (idelane są gotowane w łupinach acz nie jest to niezbędne), do ziemniaków dodajemy listki laurowe (dzięki temu nasiąkną niepowtarzalnym smakiem). Pod koniec gotowania dodajemy koper .