Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne mięsko,kruche i rozpływające się w ustach.Polecam serdecznie żeberka pełne aromatu i smaku:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 713
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2720
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1245
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 713
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 64
Składniki
Żeberka poporcjować,obtoczyć wszystkimi przyprawami.Dać do brytfanki ,dodać pokrojoną cebulę i czosnek drobno posiekany. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 180st.Piec około 40min. Po tym czasie wlać piwo około 3ooml. Temp.w piekarniku zwiększyć do 200st.piec do miękkości mięsa.Piekłam ponad godz.W czasie pieczenia obracać mięso by nie było z wierzchu wysuszone.
Smacznego życzę!