Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne,miękkie i bardzo smaczne żeberka z winnej zaprawy. Duszona cebulka dodała pysznego smaku żeberkom. Serdecznie polecam:)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456918
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1249
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2123
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 516
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456918
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1249
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2123
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 516
Składniki
Żeberka zaprawić w winie,kminku,oraz przyprawie do żeberek,najlepiej na kilka godz. Na rozpalonego grilla na tackę aluminiową kłaść żeberka,często obracać by sie nie spiekły za bardzo. Bezpośrednio na ruszcie można też robic tylko ,że mogą nam sie za bardzo spiec.
Trzy cebule zeszklić na masle klarowanym lub tłuszczu jaki używacie. Posolić i popieprzyc. Na ugrillowane żeberka kłaść podsmażoną cebulkę ,posypać zieleniną i gotowe.
Smacznego życzę!