Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 135
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 185
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 589
Polecam.
Odsłon: 135
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 185
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 589
Składniki
Fasolkę obgotować ,pokroić na kilkucentymetrowe kawałki. Na maśle przesmażyć pokrojone w plasterki pieczarki i poszatkowaną cebulę. Gdy się zrumienią dodać pokrojoną w paski paprykę. Następnie dołożyć fasolkę i zalać śmietanami. Doprawić do smaku oregano ,solą oraz pieprzem. Podawać z kluskami śląskimi.