Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 720
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3787
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 625
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3816
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 387
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 720
Składniki
Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce ,pokroiłem na 4 cm kawałki. Cebulkę pokroiłem w krążki ,szczypior posiekałem. Pieczarki oczyściłem i pokroiłem na 4. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy ,10 min dusiłem szparagi ,cebulkę ze szczypiorkiem ,natkę pietruszki ,pieczarki ,dodałem tymianek. Pomidory pokroiłem w ósemki. Dodałem do potrawy i dusiłem kolejne 10 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę ,posoliłem ,popieprzyłem i wymieszałem z resztą oliwy. Dodałem do szparagów.