Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5380
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47833
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165698
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5380
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47833
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165698
Składniki
Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce ,pokroiłem na 4 cm kawałki. Cebulkę pokroiłem w krążki ,szczypior posiekałem. Pieczarki oczyściłem i pokroiłem na 4. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy ,10 min dusiłem szparagi ,cebulkę ze szczypiorkiem ,natkę pietruszki ,pieczarki ,dodałem tymianek. Pomidory pokroiłem w ósemki. Dodałem do potrawy i dusiłem kolejne 10 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę ,posoliłem ,popieprzyłem i wymieszałem z resztą oliwy. Dodałem do szparagów.