Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1124
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1276
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 494
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1124
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1276
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 494
Składniki
Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce ,pokroiłem na 4 cm kawałki. Cebulkę pokroiłem w krążki ,szczypior posiekałem. Pieczarki oczyściłem i pokroiłem na 4. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy ,10 min dusiłem szparagi ,cebulkę ze szczypiorkiem ,natkę pietruszki ,pieczarki ,dodałem tymianek. Pomidory pokroiłem w ósemki. Dodałem do potrawy i dusiłem kolejne 10 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę ,posoliłem ,popieprzyłem i wymieszałem z resztą oliwy. Dodałem do szparagów.