Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1168
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13631
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2881
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1168
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13631
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2800
Składniki
Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce ,pokroiłem na 4 cm kawałki. Cebulkę pokroiłem w krążki ,szczypior posiekałem. Pieczarki oczyściłem i pokroiłem na 4. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy ,10 min dusiłem szparagi ,cebulkę ze szczypiorkiem ,natkę pietruszki ,pieczarki ,dodałem tymianek. Pomidory pokroiłem w ósemki. Dodałem do potrawy i dusiłem kolejne 10 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę ,posoliłem ,popieprzyłem i wymieszałem z resztą oliwy. Dodałem do szparagów.