Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny obiadek czeka na was już na blogu może przypadnie wam do gustu takie jedzonko
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Wyrównane ugniecione ziemniaki podzielić na cztery części jedną część odjąć i w jej miejsce wsypać mąkę ziemniaczaną. Wymieszać do połączenia się w jedną całość
Uformować malutkie kuleczki a następnie wyłożyć je na gotującą się wodę i od czasu wypłynięcia na wierzch gotować na średnim ogniu przez dwie minuty wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej