Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny obiadek czeka na was już na blogu może przypadnie wam do gustu takie jedzonko
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 373
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 52
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 396
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wyrównane ugniecione ziemniaki podzielić na cztery części jedną część odjąć i w jej miejsce wsypać mąkę ziemniaczaną. Wymieszać do połączenia się w jedną całość
Uformować malutkie kuleczki a następnie wyłożyć je na gotującą się wodę i od czasu wypłynięcia na wierzch gotować na średnim ogniu przez dwie minuty wyjmować za pomocą łyżki cedzakowej