Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8766
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 86
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8766
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 86
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, odcedzić, obrać i pokroić w grube plastry. Pomidory posiekać zaś oliwki pokroić w krążki. Ziemniaki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na każdym plasterku ułożyć plasterek kiełbasy, po łyżce pomidorów, plasterek mozzarelli i na wierzch oliwki. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Po upieczeniu posypać świeżą bazylią.