Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 338
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2612
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, odcedzić, obrać i pokroić w grube plastry. Pomidory posiekać zaś oliwki pokroić w krążki. Ziemniaki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na każdym plasterku ułożyć plasterek kiełbasy, po łyżce pomidorów, plasterek mozzarelli i na wierzch oliwki. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Po upieczeniu posypać świeżą bazylią.