Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 199
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 138
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 138
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 171
Moja rodzinka uwielbia gołąbki, a ja jako dobra mama, teściowa i babcia lubię...
Odsłon: 199
Delikatna, zabielana śmietaną zupa pomidorowa na wywarze drobiowym. Doskonały...
Odsłon: 138
Soczyste kotlety mielone i siekane.
Odsłon: 138
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 171
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, odcedzić, obrać i pokroić w grube plastry. Pomidory posiekać zaś oliwki pokroić w krążki. Ziemniaki ułożyć w naczyniu żaroodpornym, na każdym plasterku ułożyć plasterek kiełbasy, po łyżce pomidorów, plasterek mozzarelli i na wierzch oliwki. Zapiec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez 10 minut. Po upieczeniu posypać świeżą bazylią.