Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pieczone warzywa w słodko-ostrej glazurze barbecue to świetny dodatek do mięs lub ryb.
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 221
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 44
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 885
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 221
Zielone szparagi na zimno to zdrowa, smaczna alternatywa na przystawkę do obi...
Odsłon: 44
Letni obiad bez tego dodatku nie istnieje! Ta uniwersalna przekąska to obowią...
Odsłon: 885
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 49
Składniki
Ziemniaki szorujemy. Kalafiora kroimy na różyczki, marchew w plasterki. Składniki na glazurę mieszamy i zalewamy warzywa. Potrząsamy, aby warzywa były dobrze otoczone w glazurze. Przesypujemy do naczynia żaroodpornego.
Pieczemy bez przykrycia w 190 stopniach z termoobiegiem przez 50-60 minut (aż ziemniaki będą miękkie).