Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam aromatyczne ziemniaki z piekarnika, które idealnie pasują do grillowanego mięsa i tzatzików. Pycha :-) Polecam serdecznie i smacznego !!! https://youtu.be/I6ec6XbOajY
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5277
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5277
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 836
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11705
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5054
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1301
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy na ćwiartki. Wysypujemy na blachę pokrytą papierem do pieczenia, dodajemy wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, zalewamy oliwą i obficie solimy, dokładnie mieszamy. Ziemniaki równomiernie rozkładamy po całej powierzchni blachy i wkładamy do nagrzanego piekarnika na 185 stopni na ok 30-35 minut. Po tym czasie wyciągamy blachę, przekładamy ziemniaki do miseczki i posypujemy posiekaną natką i koprem. Gotowe !!! :-) Ziemniaki idealne jako dodatek do grilla :-) Smacznego !!! Zapraszam na film :-)