Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam aromatyczne ziemniaki z piekarnika, które idealnie pasują do grillowanego mięsa i tzatzików. Pycha :-) Polecam serdecznie i smacznego !!! https://youtu.be/I6ec6XbOajY
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 657
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 249
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 682
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 657
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 249
Składniki
Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy na ćwiartki. Wysypujemy na blachę pokrytą papierem do pieczenia, dodajemy wszystkie przyprawy wraz z posiekanym czosnkiem, zalewamy oliwą i obficie solimy, dokładnie mieszamy. Ziemniaki równomiernie rozkładamy po całej powierzchni blachy i wkładamy do nagrzanego piekarnika na 185 stopni na ok 30-35 minut. Po tym czasie wyciągamy blachę, przekładamy ziemniaki do miseczki i posypujemy posiekaną natką i koprem. Gotowe !!! :-) Ziemniaki idealne jako dodatek do grilla :-) Smacznego !!! Zapraszam na film :-)