Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejne, pyszne, bezmięsne danie
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1471
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 79
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 129
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 375
Placki z jogurtu greckiego to danie przygotowane z ciasta podobnego do naleśn...
Odsłon: 1471
Ragoŭt to rodzaj gulaszu, szybkie danie obiadowe.
Odsłon: 79
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 129
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 375
Składniki
1. ziemniaki obrać, przekroić wzdłuż na pół, ugotować w osolonej wodzie na półmiękko, przestudzić, łyżeczką wybrać środki, pozostawiając jak najcieńsze ścianki, 2. szpinak umyć, posiekać, na oleju podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, dusić do miękkości, dodać serek, wymieszać, doprawić, 3. pieczarki drobniutko pokroić, poddusić na oleju, wymieszać ze szpinakiem oraz rozgniecionym widelcem wydrążonym miąższem ziemniaków, doprawić finalnie, 4. połówki ziemniaków posypać przyprawą do ziemniaków, napełnić farszem, wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min, kto nie liczy kalorii może posypać tartym serem, smacznego