Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejne, pyszne, bezmięsne danie
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336668
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3950
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423066
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2567
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336668
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3950
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423066
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2567
Składniki
1. ziemniaki obrać, przekroić wzdłuż na pół, ugotować w osolonej wodzie na półmiękko, przestudzić, łyżeczką wybrać środki, pozostawiając jak najcieńsze ścianki, 2. szpinak umyć, posiekać, na oleju podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, dusić do miękkości, dodać serek, wymieszać, doprawić, 3. pieczarki drobniutko pokroić, poddusić na oleju, wymieszać ze szpinakiem oraz rozgniecionym widelcem wydrążonym miąższem ziemniaków, doprawić finalnie, 4. połówki ziemniaków posypać przyprawą do ziemniaków, napełnić farszem, wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min, kto nie liczy kalorii może posypać tartym serem, smacznego