Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolejne, pyszne, bezmięsne danie
Przepis dnia
Chrupiąca, złota skórka i jasne, miękkie wnętrze to podstawa dobrze upieczony...
Odsłon: 41139
mogą być dodatkiem do mięska lub podane z maślanką stworzą super posiłek
Odsłon: 1921
Od czasu do czasu, lubię do obiadu upiec ziemniaki. Fajna alternatywa dla tyc...
Odsłon: 4990
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 183
Smakują wyśmienicie i efektownie wyglądają. Jajka faszerowane na dwa sposoby...
Odsłon: 183
Składniki
1. ziemniaki obrać, przekroić wzdłuż na pół, ugotować w osolonej wodzie na półmiękko, przestudzić, łyżeczką wybrać środki, pozostawiając jak najcieńsze ścianki, 2. szpinak umyć, posiekać, na oleju podsmażyć drobno pokrojoną cebulę i czosnek, dodać szpinak, dusić do miękkości, dodać serek, wymieszać, doprawić, 3. pieczarki drobniutko pokroić, poddusić na oleju, wymieszać ze szpinakiem oraz rozgniecionym widelcem wydrążonym miąższem ziemniaków, doprawić finalnie, 4. połówki ziemniaków posypać przyprawą do ziemniaków, napełnić farszem, wstawić do nagrzanego piekarnika na 30 min, kto nie liczy kalorii może posypać tartym serem, smacznego
Przepisy Dania główne
Dania główne
Paella z owocami morza
Dania główne
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Dania główne
Gotowane kawałki kurczaka panierowane i smażone
Dania główne
Bigos z młodej kapusty
Paella z owocami morza
Paella to hiszpańskie danie z ryżu z dodatkiem szafranu. W zależności od odmi...
Odsłon: 26
Wielkanocna pieczona kiełbasa . Niezawodny przepis!
Witajcie. Chciałbym wam zaprezentować mój sprawdzony przepis na wielkanocną...
Odsłon: 494