Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do mięsa, idealnie sprawdzi się też w roli samodzielnego dania.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1920
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 143
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36046
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 93
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 1920
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 143
Pyszna jogurtowa babka z budyniem to kolejna propozycja na świąteczne tradycy...
Odsłon: 36046
Składniki
W garnku gotujemy 400 ml wody. Ziemniaki obieramy, większe kroimy, dodajemy do wody razem z pokrojoną na plasterki marchewką. Następnie wrzucamy grubo poszatkowaną kapustę oraz różyczki brokułu. Mieszamy i gotujemy przez chwilę. Później dodajemy por, pokrojony na plasterki, liście laurowe, ziele angielskie, tymianek, pieprz i kminek. Gotujemy 3 min. Dodajemy szczyptę soli, mieszamy i gotujemy kolejne 3 min. Mieszamy razem posiekaną natką pietruszki, kurkumę, mieszamy i gotujemy przez kwadrans. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.